Activiteiten De Schakel

De Schakel Verbindt...

De Schakel Huishoudelijke Hulp biedt meer dan het ondersteunen in het Huishouden. Jaarlijks organiseren wij diverse activiteiten voor onze cliënten. Wij vinden het belangrijk de schakel te zijn en mensen te verbinden. Tijdens deze activiteiten staat het sociale aspect centraal en kunnen er nieuwe vriendschappen gesloten worden.

Activiteiten De Schakel

Er worden jaarlijks meerdere activiteiten georganiseerd. Denk hierbij een bingo, sjoelen, filmmiddagen, kniepertjes bakken, kerststukjes maken, etc. Tijdens deze activiteiten is er voldoende ruimte voor een gezellig praatje. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een hapje en een drankje.

De activiteiten zijn voor onze cliënten en hun partners. Wilt u ook cliënt worden van De Schakel Huishoudelijke Hulp? Neem dan contact met ons op of met uw WMO consulent.


De Schakel Huishoudelijke Hulp Verbindt

Benieuwd wat De Schakel Huishoudelijke Hulp voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Client ervaring

“ Ik heb mijn huishoudelijke hulp nu al 3 jaar van De Schakel Huishoudelijke Hulp. We hebben samen afgesproken wat zij moet doen, maar ook hoe ze het moet doen. Mijn hulp wordt ook bijgeschoold en zo weet zij precies hoe ze de juiste materialen moet gebruiken. Ze doet zo af en toe ook iets extra’s zoals de gordijnen even wassen, want ik kan niet meer op een keukentrapje klimmen. Zo rond de klok van 10.00 uur hebben we even pauze, dan kletsen we even bij over de dingen van alledag. Ik kijk er gewoon ook naar uit dat ze komt. “

Medewerker ervaring

“Ik vind het heel fijn om in de huishouding te werken bij De Schakel Huishoudelijke Hulp. Ik vind mijn werk heel dankbaar. Bij de ene mevrouw moet ik wat meer zelf doen en de andere mevrouw helpt mij zelf ook mee. Dat vind zij fijn. Dan staan we samen te poetsen en luisteren we ondertussen naar Omrop Fryslan. “

Meer weten? Neem contact met ons op.