Contact

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Direct een medewerker spreken

Bent u al cliënt bij ons en wilt u direct  contact met een medewerker van De Schakel Huishoudelijke Hulp? Belt u naar nummer: 0513-460130 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 16.00 uur, tijdens schoolvakanties 09.00 – 12.00 uur).

Op zoek naar werk?

Wij zijn regelmatig op zoek naar leuke collega’s die met een glimlach bij de cliënten thuis willen ondersteunen in de huishouding. Kijk op onze pagina Vacatures voor meer informatie.

Roelofke teamleider en WMO coördinator De Schakel Huishoudelijke Hulp
Roelofke Rozenberg - Coördinator WMO Friesland

Wilt u meer weten over WMO Huishoudelijke Hulp en/of informeren naar de mogelijkheden van De Schakel Huishoudelijke Hulp in de regio Friesland? Neem dan contact op met onze WMO coördinator Roelofke Rozenberg. Roelofke is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 tot 14.00 uur op: telefoonnummer: 0513-443777.

Of via email naar: Roelofke

Marieke de Vries De Schakel Huishoudelijke Hulp
Marieke de Vries -
Coördinator WMO Drenthe

Wilt u meer weten over WMO Huishoudelijke Hulp en/of informeren naar de mogelijkheden van De Schakel Huishoudelijke Hulp in de regio Drenthe? Neem dan contact op met onze WMO coördinator Marieke de Vries. Marieke is bereikbaar op : telefoonnummer: 0513-443788.

Of via email naar: Marieke

Evelyn, Algemeen Manager De Schakel Huishoudelijke Hulp
Evelyn Tuller -
Directeur/ Klachtenfunctionaris

Wilt u meer weten over de WMO, contracten of heeft u administratieve vragen? Of heeft u een klacht of opmerking? Dan kunt u  contact opnemen met onze Directeur Evelyn Tuller via nummer: 0513-443848 (bereikbaar op maandagochtend, dinsdag, woensdag en donderdagochtend).

Of via email naar: Evelyn