Vacature Huishoudelijke Hulp

Lijkt het je leuk om bij De Schakel Huishoudelijke Hulp te werken? Ons team van Huishoudelijke Hulpen verwelkomen graag nieuwe collega’s. Wij zijn actief in de gemeenten Hoogeveen, De Wolden, Meppel, Staphorst, Heerenveen, Opsterland, Weststellingwerf en Ooststellingwerf.

Wij kunnen jou een contract bieden tussen 0-24 uur.
Een open sollicitatie is altijd welkom! Geef hierbij aan voor welke regio/plaats je zou willen solliciteren en geef ook even aan of je over eigen vervoer beschikt.

Als huishoudelijke hulp ben je meer dan een schoonmaker. Schoonmaken is natuurlijk jouw opdracht waarvoor je bij onze cliënten komt, maar een praatje maken en er voor iemand zijn is ook zeer belangrijk! Je signaleert wanneer het niet goed gaat met de cliënt. Het bieden van huishoudelijke ondersteuning is zeer dankbaar werk. Omdat je je eigen uren en beschikbaarheid bepaalt, is dit werk heel goed te combineren met bijvoorbeeld schoolgaande kinderen.

 
Bij De Schakel Huishoudelijke Hulp zetten we de cliënt centraal. We werken in opdracht van de gemeente en helpen de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Door de hulp in de huishouding zorgen we voor een schoon en leefbaar (t)huis.
Jij kan daar aan bijdragen!
Ben je enthousiast? Wacht dan niet langer en begin als huishoudelijke hulp bij de cliënten thuis!

Open sollicitatie

Upload vrijblijvend je CV en wij nemen contact met je op.

Meer weten? Neem contact met ons op.