Vacature Huishoudelijke Hulp

Lijkt het je leuk om bij De Schakel Huishoudelijke Hulp te werken? Ons team van Huishoudelijke Hulpen verwelkomen graag nieuwe collega’s. Bekijk hieronder onze vacature Huishoudelijke Hulp:


Bekijk ook de actuele vacatures op Indeed.

Solliciteer vandaag nog en wie weet kun je volgende week al beginnen.

Niet de juiste vacature gevonden? Stuur dan een open sollicitatie en wellicht kunnen we elkaar helpen. We zijn actief in de gemeenten Hoogeveen, De Wolden, Meppel, Staphorst, Heerenveen, Opsterland, Weststellingwerf en Ooststellingwerf.

Als huishoudelijke hulp ben je meer dan een schoonmaker. Schoonmaken bij de mensen is natuurlijk de reden waarom je komt. Maar het praatje en er voor iemand zijn is ook zeer belangrijk. Je signaleert wanneer het niet goed gaat met de cliënt. Het bieden van huishoudelijke ondersteuning is zeer dankbaar werk. Omdat je je eigen uren en beschikbaarheid bepaalt, is dit werk heel goed te combineren met bijvoorbeeld schoolgaande kinderen.

 
Bij De Schakel Huishoudelijke Hulp zetten we de cliënt centraal. We werken in opdracht van de gemeente en helpen de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Door de hulp in de huishouding zorgen we voor een schoon en leefbaar (t)huis. Jij kan daar aan bijdragen!
Ben je enthousiast? Wacht dan niet langer en begin als schoonmaker bij de cliënten thuis!

Open sollicitatie

Upload vrijblijvend je CV en wij nemen contact met je op.

Meer weten? Neem contact met ons op.