Vacature Vakantiemedewerker

Ben je minimaal 17 jaar oud en lijkt het je leuk om gedurende de zomermaanden bij De Schakel huishoudelijke hulp te werken? Ons gezellige team verwelkomt graag nieuwe collega’s!

Wij zijn actief in de gemeenten Hoogeveen, De Wolden, Meppel, Staphorst, Heerenveen, Opsterland, Weststellingwerf en Ooststellingwerf.

Wij kunnen je voor de zomermaanden (t/m ongeveer augustus 2024) een leuke uitdagende baan bieden met een uitstekend salaris van €13,52 per uur!

Wat is jouw rol? 
Als huishoudelijke hulp ben je meer dan een schoonmaker. Schoonmaken is natuurlijk jouw opdracht waarvoor je bij onze cliënten komt, maar een praatje maken en er voor iemand zijn is ook zeer belangrijk!  Het bieden van huishoudelijke ondersteuning is zeer dankbaar werk. Omdat je je eigen uren en beschikbaarheid bepaalt, is dit werk heel goed te combineren met bijvoorbeeld sport of andere hobby’s .

 
Wie is De Schakel huishoudelijke hulp? 
Bij De Schakel huishoudelijke hulp zetten we de cliënt centraal. We werken in opdracht van de gemeente en helpen de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Door de hulp in de huishouding zorgen we voor een schoon en leefbaar (t)huis. Jij kan daar aan bijdragen!
 
Ben je enthousiast? Wacht dan niet langer en begin als Vakantiemedewerker van De Schakel huishoudelijke hulp! 
 
Heb je vragen over deze vacature?
Neem contact op met Evelyn Tuller – Noordzij via werkenbij@thuiszorgdeschakel.nl of het telefoonnummer 0513-460130. 
 
 

Sollicitatie Vakantiemedewerker

Laat hier je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op. 

Meer weten? Neem contact met ons op.